Utvider området for Fiskekonkurransen!

Sørlikortet arrangerte i samarbeid med Li-Martnan en fiskekonkurranse i Lenglingen for første gang i fjor sommer. Deltakelsen var over all forventning og til sammen ble det veid inn over 240 kg med fisk i løpet av de 23 timene konkurransen varte. Vi registrerte 313 stk ivrige fiskere i Lenglingen dette døgnet. De ble fisket både fra sjøkanten og båter. Vi hadde en fin kombinasjon av både proffer, amatører og familier!

I år velger vi derfor å utvide området å tar med Ulen inn i fiskekonkurransen, for å forhåpentligvis gi dere en større valgmulighet og større område. Det er litt begrenset hvor det er lett tilgjengelig og godt egnet å sette ut båter for allmenheten, men vi mener vi har gjord praktiske valg for båtutsett i båda sjøene nå med tanke på sikkerhet, tilgjengelighet og parkeringsmuligheter for biler og hengere.

Mer om Fiskekonkurransen 2018 her