Fiskekonkurranse 2020

Grunnet pågående corona-situasjon har vi i år valgt en annerledes gjennomføring av fiskekonkurransen i Sørli. Det er vel kanskje ikke en gang en konkurranse i år, men et «nyt naturen» -tiltak 😃

  • Siden Sørlikortet er en forening der bortimot de fleste grunneiere i gamle Sørli kommune samarbeider om et felles fiskekort, så har vi besluttet at stille alle vann til disposisjon i 24 timer for å delta på årets event! 

Fra Fredag 24 Juli kl 12:00 til Lørdag 25 Juli kl 12:00

Vi tillater derfor fiske på din aldeles egne favorittplass i Sørli i år, uten videre regler eller unntak. Fisk på eget ansvar, men send oss gjerne bilde fra din opplevelse og/eller del det på facebook og instagram med #sørlikortet 📸.  (Å vi kan garantere at det finnes minst 1 vann pr deltaker så det skal ikke være noen fare for smitte 🙂

Siden Norge først er blitt så digitalt i år, velger vi å ikke samle deltakerne ved fysiske påmelding/veiestasjoner. Premietrekkingen foregår også digitalt, og vinnere vil bli kontaktet i ettertid for videre opplysninger om overføring av penger. Premier for Gullvekta, mest fisk og størst fisk settes ut til neste år. Da håper vi at vi kan møtes igjen, å at vi kan ta på den samme slimete å bløte fisken, å se om vinnerne faktisk er tilstede for å kunne ta imot premier eller om den går videre til neste mann på listen! 

Premier som utdeles år 2020 er inndelt i 2 kategorier og går kun på deltakelse (derav trenger vi fullstendig navn og alder) + en bonuspremie:

Voksen (over 16 år)
1. premie: 2 000 kr
2. premie: 1 000 kr
3. premie: 500 kr
Barn (inntil 16 år)
1. premie: 2 000 kr
2. premie: 1 000 kr
3. premie: 500 kr

Bonuspremie 2020: Beste innsendte bilde fra din opplevelse vinner kr 500! (Sørlikortet forbeholder seg retten til å bruke innsendte bilder, med navn på fotografen)

For å delta sender du en melding med navn og alder på påmeldte, betaler inn avgift til Sørlikortets kontonummer eller via Vipps, og selvsagt fiske litt  😉

Deltakeravgiften er kr 100 pr navn. Liten som stor. Deltakelse registreres når avgiften er mottatt! Kan gjøres når som helst i løpet av uke 30, men fisker du utenom tidsrommet grunneierne stiller sine områder til disposisjon (altså Fra Fredag 24 Juli kl 12:00 til Lørdag 25 Juli kl 12:00) trenger du et fiskekort! 

Ansvarlig for påmelding, vipps og premietrekking er Camilla Bakken, tlf 90 13 25 56. Sørlikortets kontonr er: 4448.12.20235 hvis du heller vil betale dit direkte.

– Skitt Fiske