Praktisk informasjon 2022

 • Påmelding og veiestasjon:

Vi har 2 påmelding/veiestasjoner. Den ene er plassert i Devika (for fiske i Lenglingen) og den andre på Jule (for fiske i Ulen). Du kan møte på den plassen som er mest praktisk for deg selv, alt etter hvor du velger å fiske. Du kan melde deg på når som helst i løpet av døgnet, så fremt våre stasjoner er bemannet. Av tidligere erfarenhet har vi valgt å stenge stasjonene over natten, rett og slett for at vi har ikke hatt noe å gjøre i dette tidsrommet. Både Jule og Devika er nattstengt fra kl 00:00 – kl. 09:00. Det er lov å fiske døgnet rundt, men det vil ikke være mulig å melde seg på eller få veid inn fisken i dette tidsrommet. Våre påmelding- og veiestasjoner er altså bemannet fra kl 09:00 Fredag morgen til kl 23:59 Fredag kveld. Og fra kl 09:00 Lørdag morgen til ca kl. 12:30 Lørdag. Vil du sette ut eller ta opp båten før eller etter disse tidspunktene gjøres det på eget ansvar. Vi kommer ha telefonvakt også, hvis noe skulle oppstå imens stasjonene ikke er bemannet.

Det er ingenting i veien for å skifte mellom Ulen/Lenglingen heller i løpet av døgnet 😉

Lenglingen – Devika: Finner du Gåsbakk og Sønner sitt bygg er du like ved siden av stasjonen. Veien ned til vannet går rett ved siden av bygget, kanskje ikke helt synlig fra veien, men det er romslig å parkere på grusplanen nedom bygget.

aKsuDPg2RcyxH188FhsG7w
Gåsbakk & Sønner sitt bygg
IMG_5536
Påmelding / veistasjon og båtutsett i et, ved vannet i Deviken

Ulen – Jule: Her finner du oss ved Joker Lierne. Oppmøtested er altså ved butikken på Jule. Der ifra får du veiledning for videre parkering og ev. båtutsett. På gressplenen nedenfor butikken vil det også være mulighet for overnatting i telt, bobil eller campingvogn for våre fiskere.

MBfmdnFfRmm4QSRzdCJxIg
Påmelding / Veiestasjon Jule
1va9MYKKRGS7PbJK9FF4Yw
Båtutsett Ulen
 • Deltakeravgift:

Over 16 år – 300 kr

Under 16 år – 100 kr

 • Team, eller enkeltperson:

Det er valgfritt om du vil fiske alene eller danne team sammen med flere. Hvis du velger å danne et Team sammen med flere er det samlet fangst for Teamet som gjelder, både for mest fisk og gullvekta. Team-leder kan også hente ut premie for deltakelse og rekrutt-priser på vegner av sine lagkamrater

 • Sørlikortets armbånd:

Ta det på, og behold det på hele døgnet! Dette er en dokumentasjon på at du er deltaker hos oss.

knrdkBaMSCO60U9BGbFduA

 • Premier 2022:
 • Gullvekta,(Samlet idealvekt nærmest med +- 10 gram) 30 000,-
 • Størst fisk, (Kg) 10 000,-
 • Mest fisk, (Kg) 10 000,-
 • 6 x Deltakelse, (Trekkes tilfeldig blant alle deltakere) 5 000,-
 • Bedre lykke neste år! (Trekkes blant de som ev. ikke får noen fisk) Nydeltakelse neste år!

Totalt samlet premiepott på 80.000kr!

 • Facebook:

Følg oss gjerne på Facebook, der vil viktig informasjon bli formidlet i løpet av helgen.

Skitt Fiske!!