Påmelding Fiskekonkurranse

Her kan du melde deg på til Fiskekonkurransen 2018 på forhånd hvis du ønsker.

Ved å fylle i dette skjemaet i god ro hjemme eller i bilen på tur til Sørli, så er alle dine nødvendige kontaktopplysninger registrert på forhånd. Dette er ikke en bindende påmelding, men vi håper det vil gi deg en enkel registrering 😊

Telefon nr. har vi satt som en nødvendig opplysning. Dette er rett og slett av sikkerhetsmessige årsaker for å kunne kontakte deg i løpet av de 24 timene konkurransen pågår. Du vil også motta en bekreftelse på påmelding i en sms.

  • Ved «salg av start.nr» på Jule eller i Devika oppgir du navn og at du allerede er påmeldt.
  • Betalingen (kort eller kontanter) tar vi når vi vet at du er på plass ved en av våre kontrollstasjoner (Jule eller Devika) og du mottar da et armbånd som bevis på at du er deltaker. Armbåndet fungerer også som inngang til Li-Martnan under lørdagen der premieutdelingen vil finne sted.

Deltakeravgift:
Over 16 år kr 300,-
Under 16 år kr 100,-
Familiekort kr 500

  • Alle som skal delta må registrere seg med sitt egne navn og betale deltakeravgift pr person. Hvis dere ønsker å delta som et Team skriver dere bare det samme Team navnet.
  • Barn under 16 år må også registreres som enkelt deltakere, men det er nok at en voksen krysser av for et familiekort á kr 500,-. Er det barn i samme familie som er over 16 år må det løses en egen deltakeravgift à kr 300,- for den som er over 16 år.

Ønsker du å komme i kontakt med lederen av Fiskekonkurransen kan du ringe eller sende melding til Camilla på +47 90 13 25 56, eller send melding til facebook/sørlikortet